Probleemgedrag van honden

probleemhond2Helaas zijn er nogal wat honden die neurotisch of instabiel gedrag vertonen zoals:

  • angst voor / agressie tegen de eigenaar, kinderen of bezoek
  • angst voor / agressie tegen honden
  • trekken aan de riem
  • bak/speeltjesnijd
  • verlatingsangst
  • sloopgedrag
  • angst voor harde geluiden (vuurwerk / onweer e.d.)
  • overmatig blaffen

Deze kunnen deels door aanleg bepaald zijn, doch in verreweg de meeste gevallen ontbreekt het deze honden aan een duidelijke en stricte begeleiding. Het is de baas die de verantwoordelijkheid moet dragen/nemen, en niet de hond. Vele duizenden honden wereldwijd worden jaarlijks afgemaakt vanwege gedragsproblemen. Wij betreuren dat zeer, temeer omdat wij van mening zijn dat 9 van de 10 probleemhonden te rehabiliteren zijn. In 80% van de gevallen binnen enkele lesjes, de resterende 20% heeft wat meer tijd nodig, maar ook die zijn prima te rehabiliteren. Daar is maar 1 ding voor nodig: een baas die weet wat ie moet doen en hoe, en dat vervolgens ook consequent blijft doen. Bij ons leert u hoe u dit moet doen, het is uiterst simpel en door iedereen prima te doen.

Gratis Intake !
Het eerste gesprek is geheel vrijblijvend, zonder verplichtingen en geheel gratis. Tijdens deze gratis kennismaking kunt u ons vertellen welk probleemgedrag uw hond vertoont, en zullen wij aangeven welke mogelijke oplossingen er zijn. U kunt hiermee zelf aan de slag, of u kunt dit onder begeleiding van ons doen. De meeste problemen zijn met enkele lesjes al opgelost, voor minder dan € 100 bent u dan al klaar.Onze oplossingen baseren wij op onze opvoedingsmethode welke wij tijdens onze afspraak tot in detail uit zullen leggen. Deze methode zal niet alleen uw ene probleem oplossen, maar vaak ook andere kleinere probleempjes.

Werkgebied
Wij werken op onze eigen trainingslocatie in Nijnsel (nabij de Vresselse Hut) en verwachten dat u naar ons toekomt. Indien gewenst kunnen wij ook naar u toekomen (geheel Nederland), echter aan de reistijd zijn kosten verbonden.


Neem het heft weer in eigen hand en vraag nu een gratis kennismakingsgesprek aan door te mailen naar hshappydogs@outlook.com