Gehoorzaamheidscursus

De gehoorzaamheidscursus is een algemene cursus voor honden van alle leeftijden, en met alle achtergronden. Dus of u nu een herplaatser heeft, een hond uit het asiel, een jonge hond waarmee u nog geen puppycursus heeft gedaan, het maakt niet uit. Belangrijk is wel dat uw hond sociaal is en geen agressie vertoont naar andere honden. Heeft u een hond die niet zo sociaal is dan kunt u beter eerst contact met ons opnemen voor nader overleg. Misschien kunnen we samen met u tijdens een paar individuele lessen de scherpe kantjes eraf halen zodat u alsnog kunt starten met een gehoorzaamheidscursus.

Thema’s die in de elementaire gehoorzaamheidscursus zeker aan de orde komen:

  • aandacht vragen en vasthouden;
  • belonen en spelen;
  • wandelen zonder trekken;
  • komen op commando;
  • zitten, liggen en blijven;
  • omgang met onbekende mensen en onbekende honden.
  • uitbouwen van de socialisatie

Maar daarnaast besteden we altijd aandacht aan punten van uw hond. Natuurlijk leiderschap in combinatie met positief leren zorgt ervoor dat u een sterke band krijgt met uw hond met als resultaat een hond die luistert omdat ie dat zelf graag wil, niet omdat het moet.

Als u de puppycursus niet bij ons gevolgd heeft krijgt u vantevoren een informatiesetje waarin de basis van onze methode staat uitgelegd. het is de bedoeling dat u deze bestudeerd heeft voor aanvang van de eerste les.

Cursuslocatie
Wij beschikken over een eigen trainingslocatie, het adres is Vresselse Akkers 3 te Nijnsel. Dit is in de omgeving van Thermen Son/Brandweerkazerne, heel eenvoudig te bereiken via de A50, afslag 8 Son, vervolgens rechtdoor tot het bord Vresselse Hut, daar gaat u linksaf. Bij het bord minicamping gaat u rechtsaf.

Dagen/tijden
Omdat wij uitsluitend privéles geven zijn de lessen flexibel in te plannen. Verder proberen we de lessen zoveel mogelijk te clusteren. Qua tijden gaat de voorkeur uit naar de zaterdagochtend/middag.

Kosten: € 250 voor 10 lessen.

Aantal lessen: 10x praktijk, duur 30 min.

Leeftijd hond: Minimaal 6 maanden.

Aanmelden of vragen ?
Stuurt u ons dan een bericht, wij komen graag met u in contact.